Skip to main content

Socialkompasset Gribskov

Byd velkommen til Gribskovs Socialkompas - et værktøj til at styrke brobygningen mellem lokale medborgere, foreninger og kommune.

BEMÆRK !
Socialkompas Gribskov er under opbygning

SOCIALKOMPAS - ET NYT SAMLINGSSTED I GRIBSKOV

Gribskov.Socialkompas.dk er en nem digital portal, som giver ét samlet overblik over aktiviteter og tilbud fra foreningslivet i Gribskov, inden for alle katagorier. 

Lige nu kan ALLE foreninger i Gribskov, både frivillige sociale, sundhedsrettede, kulturelle og alle Gribskovs idrætsforeninger oprette deres tilbud (dvs. aktiviteter, fællesskaber eller tilbud om hjælp eller støtte) i portalen.

DET ER NEMT

Se her hvordan du tilmelder din forening/gruppe og lægger aktiviteter ind:

1. Start med OPRET EN BRUGER

2. Derefter OPRET ET TILBUD

Hent en udførlig vejledning HER

Opstår der problemer kan du få hjælp:
Ring til Lisa på tlf: 21 32 23 48 eller skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Det er gratis at lægge tilbud ind på Socialkompasset. 
Opslag skal lige godkendes af Frivilligcentret inden de bliver synlige på siden. Vi godkender som udgangspunkt alle opslag fra frivillige foreninger, grupper og fællesskaber, hvis opslaget omhandler et uvisiteret (åbent) tilbud.
Vi godkender hurtigst muligt og altid inden for 4 arbejdsdage.

TIPS OG TRICKS til hvordan du skriver et godt opslag som bliver vist i flest mulige søgninger HER


Opdatering og vedligeholdelse af opslag:

Hver 3 måned får den person i foreningen/gruppen der har oprettet en aktivitet en mail, hvor man bliver bedt om at tjekke om tilbuddet stadig er gældende og oplysninger stadig er korrekte. 
Er alt iorden, bekræfter man med OK.
Skal der rettes, gør man det og gemmer påny.
Bliver der ikke reageret på mailen, bliver opslaget slettet - således er Socialkompasset altid opdateret og relevant. 

Målet med Socialkompasset er at skabe én indgang, så det bliver NEMT at finde det helt rigtige tilbud, hvad enten man som borger leder efter et fritidstilbud eller hjælp og støtte, eller er pårørende eller professionel og har brug for at kunne henvise til nogle af vores mange tilbud i Gribskov

Portalen hedder Socialkompas.dk fordi den oprindeligt blev skabt som vejviser til de sociale tilbud i Århus Kommune. I Gribskov, og i mange andre kommuner, kommer den imidlertid til at indeholde tilbud fra ALLE frivillige foreninger, organisationer og fællesskaber som ønsker at synliggøre deres tilbud. Så Gribskovs Socialkompas er socialt i ordets bredeste og mest positive forstand.

Socialkompas Gribskov drives af os i Frivilligcenter Helsinge – i tæt samarbejde med Frivilligcenter Græsted og Gribskov Kommune.