Skip to main content

Socialkompas Gribskov

Socialkompas er en digital platform som gør det nemt at finde foreninger, tilbud og hjælp i hele kommunen. Du finder platformen på www.gribskov.socialkompas.dk

I Socialkompas synliggør I jeres forening, mens borgere og medarbejdre i kommunen får et samlet og katagoriseret overblik over foreninger og tilbud i hele Gribskov.  

Lige nu er der brug for dig der er tovholder eller leder i en gruppe, aktivitet, forening el. lign. til at hjælpe med at få lagt alle de gode tilbud ind i Socialkomapas.

Det er nemt og det er gratis:
- Opret dig som bruger på Socialkompas 
- Opret din forenings tilbud og aktiviteter på Socialkompas

Vil du vide mere inden du går igang eller har du brug for hjælp, så kom og vær med, når vi giver introduktion til Socialkompas:

  • 12. august kl. 12.00-13.30
    i Frivilligcenter Græsted
    Græsted Stationsvej 8, 3230 Græsted - ingen tilmelding, bare kom!

  • 15. august kl. 16.30-18.00
     i Frivilligcenter Helsinge
    Vestergade 4, 3200 Helsinge - ingen tilmelding, bare kom!

Her kan du få mere at vide om Socialkompas, få svar på evt. spørgsmål og du kan hjælp til at oprette bruger, skrive jeres opslag og publicere dem op på Socialkompas - så er det klaret.

DET ER NEMT

Se her hvordan du opretter en profil og lægger din forening eller gruppes tilbud ind:

1. Start med OPRET EN BRUGER
2. Derefter OPRET ET TILBUD

Hent en udførlig vejledning HER eller se videoerne her på siden.

Opstår der problemer kan du få hjælp:
Ring til Lisa på tlf: 21 32 23 48 eller skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Det er gratis at lægge tilbud ind på Socialkompasset. 
Opslag skal lige godkendes af Frivilligcentret inden de bliver synlige på siden. Vi godkender som udgangspunkt alle opslag fra frivillige foreninger, grupper og fællesskaber, hvis opslaget omhandler et uvisiteret (åbent) tilbud.
Vi godkender hurtigst muligt og altid inden for 4 arbejdsdage.

TIPS OG TRICKS til hvordan du skriver et godt opslag som bliver vist i flest mulige søgninger HER

Opdatering og vedligeholdelse af opslag:

Hver 3 måned får den person i foreningen/gruppen der har oprettet en aktivitet en mail, hvor man bliver bedt om at tjekke om tilbuddet stadig er gældende og oplysninger stadig er korrekte. 
Er alt iorden, bekræfter man med OK.
Skal der rettes, gør man det og gemmer påny.
Bliver der ikke reageret på mailen, bliver opslaget slettet - således er Socialkompasset altid opdateret og relevant. 
Målet med Socialkompasset er at skabe én indgang, så det bliver NEMT at finde det helt rigtige tilbud, hvad enten man som borger leder efter et fritidstilbud eller hjælp og støtte, eller er pårørende eller professionel og har brug for at kunne henvise til nogle af vores mange tilbud i Gribskov
Portalen hedder Socialkompas.dk fordi den oprindeligt blev skabt som vejviser til de sociale tilbud i Århus Kommune. I Gribskov, og i mange andre kommuner, kommer den imidlertid til at indeholde tilbud fra ALLE frivillige foreninger, organisationer og fællesskaber som ønsker at synliggøre deres tilbud. Så Gribskovs Socialkompas er socialt i ordets bredeste og mest positive forstand.
Socialkompas Gribskov drives af os i Frivilligcenter Helsinge – i tæt samarbejde med Frivilligcenter Græsted og Gribskov Kommune.