Skip to main content

Bliv medlem

I Frivilligcenter Helsinge kan man være medlem både som forening/gruppe/organisation eller som personligt medlem.

Alle frivillige, foreninger, organisationer, offentlige institutioner, brugergrupper, støttegrupper og lignende kan blive medlem af Frivilligcenter Helsinge. Blot man har sit virke i Gribskov Kommune og bakker op om Frivilligcenterets arbejde med at støtte, synliggøre og udvikle frivilligheden i Gribskov Kommune.

Et personligt medlemskab koster kr. 100,- om året. Som personligt medlem er du med til at støtte frivilligcentret. Du får adgang til kurser, du bliver inviteret til særlige medlemsarrangementer og naturligvis til vores årlige generalforsamling. Du kan holde dig orienteret om, hvad der sker i den frivillige verden via vores nyhedsbrev.

Et forenings/gruppemedlemskab koster kr. 300,- om året og giver adgang til en række services og fordele:

  • I kan få gratis rådgivning og adgang til kurser og netværksarrangementer. Vi er klar med gode råd og idéer til fundraising, rekruttering af frivillige og meget mere.  
  • I kan få gratis adgang til mødelokaler og i kan printe flyers mv. til billige priser. 
  • I bliver en del af et stærkt netværk af frivillige her i Gribskov Kommune. Vi tager initiativ til samarbejdsprojekter og fælles events og hjælper med at synliggøre jeres forening i vores ForeningsGuide.
  • Foreningen får stemmeret til generalforsamlingen og dermed indflydelse på Frivilligcenterets arbejde.
  • I støtter op om Frivilligcenterets vision om at synliggøre, styrke og fremme de mange engagerede frivillige fællesskaber i Gribskov Kommune.