Skip to main content

Bliv medlem

I Frivilligcenter Helsinge kan man være medlem både som forening/gruppe/organisation eller som personligt medlem.

Som personligt medlem er du med til at støtte frivilligcentret. Du kan holde dig orienteret om, hvad der sker i den frivillige verden via vores nyhedsbrev. Du får adgang til kurser, du bliver inviteret til særlige medlemsarrangementer og naturligvis til vores årlige generalforsamling. Et personlig medlemsskab koster kr. 100,- om året. Udfyld "indmeldelse" nedenfor.

Som forenings/gruppemedlem, får I adgang til en række services og fordele:

  • I kan få gratis rådgivning og adgang til kurser og netværksarrangementer. Vi er klar med gode råd og idéer til fundraising, rekruttering af frivillige og meget mere.  
  • I kan få gratis adgang til mødelokaler og i kan printe flyers mv. til billige priser. 
  • I bliver en del af et stærkt netværk af frivillige her i Gribskov Kommune. Vi tager initiativ til samarbejdsprojekter og fælles events og hjælper med at synliggøre jeres forening i vores ForeningsGuide.
  • Foreningen får stemmeret til generalforsamlingen og dermed indflydelse på Frivilligcenterets arbejde.
  • I støtter op om Frivilligcenterets vision om at synliggøre, styrke og fremme de mange engagerede frivillige fællesskaber i Gribskov Kommune.

Et foreningsmedlemsskab koster kr. 300,- om året. Udfyld formularen herunder, og I vil høre fra os. Medlemsperioden følger kalenderåret, og ved indmeldelsen betales fuldt kontingent for det regnskabsår, i hvilket indmeldelsen finder sted.

Alle frivillige foreninger, organisationer, offentlige institutioner, brugergrupper, støttegrupper og lignende kan blive medlem af Frivilligcenter Helsinge. Blot man har sit virke i Gribskov Kommune og bakker op om Frivilligcenterets arbejde med at støtte, synliggøre og udvikle frivilligheden i Gribskov Kommune.

Indmeldelse

Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning

Kontaktpersonens oplysninger

Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning

Om foreningen/gruppen

Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning

Vi accepterer Frivilligcenter Helsinge vedtægter

Ugyldig indtastning

Vi accepterer, at Frivilligcenter Helsinge registrerer og opbevarer de afgivne oplysninger, så længe foreningen er medlem af Frivilligcenter Helsinge. Oplysningerne anvendes ved opkrævning af kontingent, udsendelse af nyhedsbreve, invitation til møder m.v.

Ugyldig indtastning

Vi accepterer, at de afgivne oplysninger om kontaktperson og foreningen/gruppen må fremgå af frivilligcentrets hjemmeside og foreningsguide og må videregives til borgere, der henvender sig for at få kontakt til foreningen.

Ugyldig indtastning

Vi forpligter os til at meddele Frivilligcenter Helsinge om ændringer i de afgivne oplysninger.