Skip to main content

Frivilligjob.dk

Find et frivilligjob der passer til dig:

Bliv frivillig hjælp lokalt og gør en forskel. Gennem frivilligt engagement kan du gøre en positiv forskel for andre og for dit lokalsamfund. Men du vil også selv få glæde af at være frivillig - det er den erfaring, mange har gjort sig.

Du vil lære noget nyt, udvikle dine kompetencer, udvide dit netværk og ikke mindst opleve fællesskab med andre frivillige. Søger du uddannelse eller job, kan dét at have frivilligt arbejde på dit CV f.eks vise, at du er et engageret menneske, at du har vedligeholdt dine kompetencer, tilegnet dig nye kompetencer eller at du har praksiserfaring inden for et bestemt område. Og ikke mindst er frivilligt engagement en enestående mulighed for positivt samvær og gode oplevelser med andre mennesker. Alle kan hjælpe til - det kan være et par timer til et enkelt event eller mere permanent i en bestyrelse, som besøgsven eller som aktivitetsleder for en bestemt aktivitet.

Søg frivillige til jeres forening:

Hvis I vil søge frivillige og oprette frivilligjob-opslag, skal det gøres gennem frivilligjob.dk (det er gratis - også for kommunale institutioner)

Har du/I tidligere oprettet et frivilligjob på siden, skal du/I logge ind med jeres brugernavn og kodeord. Nye brugere skal klikke på "Opret opslag via tast-selv" og oprette et frivilligjob. Kontakt frivilligcentret, hvis I har brug for hjælp og sparring til at komme i gang eller udforme et frivilligjob. Du kan finde video-guide, vejledninger og tips til oprettelse af frivilligjobs her.

opslag lige nu

Vent venligst, henter data...