Skip to main content

Book lokale

Lokaler i Frivilligcenter Helsinge

Frivilligcenter Helsinge har skønne lokaler og faciliteter som kan benyttes til aktiviteter, arrangementer, møder mv. Der er lokaler i forskellige størrelser, som kan bruges til foreningsarbejde f.eks. møder eller brugerrettede aktiviteter – se oversigten nedenfor

Lokalerne benyttes af frivilligcentret samt udlånes til aktiviteter, som relaterer sig til foreningens formål, herunder medlemmer, foreningers møder, aktiviteter og arrangemneter. Frivilligcenter Helsinge varetager tildeling og booking af lokaler og har således ansvar for at vurdere, hvorvidt en forening eller aktivitet hører til i frivilligcentret.

I LOKALEBOOKING her kan du se alle lokaler og du kan se hvornår de er ledige/optaget. Når du har fundet et ledigt lokale kan du kontakte os på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf: 4979 0891 med dit bookingønske.

Er du fast bruger af huset, og booker du ofte lokaler, kan du får dit eget log-in. Med eget log-in kan du anmode om booking direkte i systemet. Skriv eller ring hvis du har brug for log-in.  


VI HJÆLPER HINANDEN

Da vi er mange, der bruger huset, forventes det at man rydder pænt op efter sig selv, når man har lånt et lokale.  Vi har kun professionel rengøring hver 14. dag, så alle må bidrage til den daglige rengøring. Det betyder at man fejer og tørrer borde af i de lokaler man har benyttet og køkkenet er rent og ryddeligt. Efterlad IKKE opvask og fyldte termokander til de næste som kommer.

Hvis vi afleverer lokalerne i bedre stand, end vi modtager dem, højner vi hele tiden kvaliteten og er alle med at skabe et rart og rent miljø i frivilligcentret.


ÅRLIGT BRUGERMØDE

Der indkaldes minimum en gang årligt til et brugermøde, hvor alle brugere har pligt til at være repræsenteret. På mødet drøftes generelle spørgsmål og udfordringer, og der træffes aftaler om fælles aktiviteter, herunder en årlig rengøringsdag og minimum én dag med vedligeholdelsesaktiviteter. Alle brugergrupper skal som minimum deltage i én af disse aktiviteter.    

Frivilligcentrets lokaler

billede af stor lokale med stole borde og indretning

STORT LOKALE

(50 personer) Lokalet egner sig til foredrag, indsamlinger og større sammenkomster. Borde, stole, lærred, Whiteboard og projektor. 

Billede af kursuslokale, med stole , computer og borde

MØDELOKALE 1

(8-10 personer)Lokalet indeholder mødebord, stole, white board og 1 PC. 

MØDELOKALE 2

(4-6 personer) Lokalet indeholder mødebord og stole og kan lukkes af.
Kan reserveres efter kl.15.30

Billede af grupperum med stole borde og billede på væggen

MØDELOKALE 3

(6-8 personer) Lokalet indeholder,  1 computere, mødebord og stole. 

Billede af frivilligcenter helsinge køkken( med borde og stole )

KØKKEN

Køkkenet er fællesareal og kan benyttes af alle i centre. Man kan sidde 10-12 personer.

Her er kaffemaskine og elkedel og et almindeligt komfur. Frivilligcentret har service, kopper og glas til ca. 50 personer, 10 termokander til kaffe og thevand, enkelte fade og skåle. 

KØKKENT KAN IKKE RESEVERES.

Billede af pc rum ,indretning med borde stole og computere

RUM MED PC

Rummet er et gennemgangrum, til de andre lokaler i huset.
Rummet indeholder 2 PC til fri afbenyttelse.
KAN IKKE RESEVERES