Skip to main content

Wise Women

Naturinspireret mentorskab og workshops for unge piger

Wise Women er et projekt for unge piger i Gribskov Kommune. Der er ingen adgangskrav og det er gratis at være med.

Kernen er et mentorskab, hvor den unge matches med en livserfaren kvinde. Kvinden er frivillig og neutral, hun har tid, lyst og overskud til at lytte og være der for den unge. Samtalerne foregår som en walk and talk i naturen.

De unge inviteres 5-6 gange årligt til små workshops, hvor de sammen med en håndfuld jævnaldrende mødes i et frirum om emner, som primært er fokuseret omkring øget mental trivsel. Ingen skal præstere noget, men sammen kan vi få nogle oplevelser samt lære og øve discipliner som fx ro og nærvær.

Den unge vælger selv, hvad hun ønsker at deltage i, og mentorskab og aktiviteter kører uafhængigt af hinanden. Der afholdes ligeledes 6-8 årlige fællesaktiviteter for mentorer. Som for de unge er pointen et frirum, hvor der er tid og ro til refleksion. Ligeledes har fællesskab og sparring også stor værdi for mentorerne.

Vil du være med?

Wise Women løber i perioden 2023-2025 og er økonomisk støttet af Trygfonden. Projektleder er Helle Pølkemann. Helle står for rekruttering og matching af mentor og mentee, uddannelse af mentorer og at facilitere alle aktiviteter. I forbindelse med afvikling af workshops og fællesaktiviteter vil der blive hyret relevante fagpersoner til formålet. 

Projektet startede som pilotprojekt i 2021 og 2022 med Helsefonden som primær bidragsyder. Projektet er støttet af Trygfonden i 2023-2025.

Kontakt Helle hvis du er pige imellem 13 og 28 år og ønske en mentor. Eller hvis du er en voksen kvinde der ønsker at være mentor: mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 2990 6615.