Skip to main content

Opdag nye muligheder med Socialkompas.dk – invitation til alle foreninger i Gribskov

Nyhed fra den 23. maj 2024

Kære Forening,

Vi har en fantastisk NYHED som vi har glædet os meget til at dele med jer!
I kan blive en del af Socialkompas.dk, Gribskovs spændende nye platform, som er designet til at fremhæve og styrke lokale foreninger som jeres – fra sport og fritid til støtte og omsorg.

Hvorfor deltage? Mange foreninger tilbyder fantastiske aktiviteter og muligheder, men det kan være en udfordring for potentielle deltagere at finde frem til dem. Socialkompas.dk tilbyder en løsning ved at gøre jeres tilbud nemt tilgængelige for både borgere og professionelle i kommunen, hvilket øger jeres synlighed og en ekstra mulighed for at tiltrække nye medlemmer og frivillige.

Hvad tilbyder Socialkompas? Socialkompas er en online platform, hvor I kan promovere jeres aktiviteter og tilbud. Kun ikke-kommercielle aktører har adgang til at lægge tilbud op, og hver registrering gennemgår en hurtig godkendelsesproces for at sikre relevans og kvalitet. Socialkompas er mere end en foreningsportal og giver jer mulighed for at oprette separate opslag for hvert af jeres tilbud/aktiviteter, hvilket gør det let for brugere at finde præcis det, de søger.

Sådan fungerer det: Det er enkelt at komme i gang. Opret en brugerprofil, tilføj jeres tilbud, og hold jeres side opdateret med de seneste informationer. Vi sikrer, at Socialkompasset altid er opdateret og at det kun er aktuelle og relevante tilbud der vises, ved regelmæssigt at bede jer om at bekræfte eller opdatere jeres informationer.

Infomøder: Vil I vide mere? Vi holder flere infomøder, hvor I kan få en introduktion til platformen og hjælp til at komme i gang:

  • Biblioteket BLIK i Græsted, mandag den 3. juni kl. 17-18
  • Biblioteket i Helsinge, torsdag den 6. juni kl. 17-18
  • Biblioteket i Gilleleje, tirsdag den 11. juni kl. 17-18

Ingen tilmelding nødvendig – bare mød op!

Kom i gang nu: Hvis I er klar til at udforske jeres nye muligheder på Socialkompas, kan I starte her
Opret profil og tilføj jeres tilbud.

For yderligere vejledning og support, kontakt venligst Lisa fra Frivilligcenter Helsinge på tlf.: 2132 2348 eller e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vi ser frem til at se jeres forening blomstre på Socialkompas.dk, hvor hver forening bidrager til et rigere og mere forbundet Gribskov.

Med venlig hilsen,
Gribskov Kommune, Frivilligcenter & Selvhjælp Græsted og Frivilligcenter Helsinge

 

Platformen hedder Socialkompas.dk fordi den oprindeligt blev skabt som vejviser til de sociale tilbud i Århus Kommune. I Gribskov, og i mange andre kommuner, kommer den imidlertid til at indeholde tilbud fra ALLE frivillige foreninger, organisationer og fællesskaber som ønsker at synliggøre deres tilbud. Så Gribskovs Socialkompas er socialt i ordets bredeste og mest positive forstand.