Skip to main content

March mod ensomhed

Kalender
Frivilligcenter Helsinge
Dato
09.08.2024 9:00 - 16:00

Beskrivelse

GRIBSKOV GÅR SAMMEN MOD ENSOMHED FREDAG DEN 9. AUGUST

Hvert år fra uge 32 til og med uge 41 udfører Patrick Cakirli March mod Ensomhed, hvor han vandrer 2.000 kilometer gennem Danmark i den gode sags tjeneste. Formålet er at sætte fokus på ensomhed som sundheds- og samfundsudfordring, såvel som at samle ind til Ensomhed Danmarks Landsindsamling, som hvert år bidrager til Ensomhed Danmarks folkeoplysende arbejde, herunder March mod Ensomhed. For hver krone, der indsamles, donerer Ensomhed Danmark 50 øre til en særlig udvalgt organisation, som forebygger og afhjælper ensomhed.

I 2024 går støtten til fordel for TUBA - en organisation, der tilbyder gratis terapi og rådgivning til unge i alderen 14 til 35 år, der er opvokset i hjem med alkohol- eller stofmisbrug.

Fredag den 9. august skal Patrick vandre de godt 30 kilometer fra Frederiksværk til Hillerød. Ruten går igennem Gribskov - se ruten HER

Starten på Patricks vandring den 9 august går kl. 8.00 fra Rådhuset i Frederiksværk.
Kl. ca. 9.15 – 9.30 krydser han ind over kommunegrænsen Ved Sandet (Sparkøbmanden) på Helsingevej. Her tager vi imod ham med kaffe og går med igennem Ramløse til Rådhuset i Helsinge.
Her vil der være stop for frokost i ca. 30 min. inden turen går videre til Tipperuphus, hvor han krydser kommunegrænsen til Hillerød.

Hjælp os med at holde Patrick gående på hele ruten igennem Gribskov og støt March mod ensomhed. 
Man behøver ikke gå hele strækningen - man kan springe på og stoppe hvor det passer på ruten.