Aktiviteter

Som udgangspunkt foregår alle aktiviteter  i Frivilligcenter Helsinge
og henvendelser vedrørende alle aktiviteter kan ske til:
Frivilligcenter Helsinge
Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
Telefon 4879 0891 eller 2132 2348

Nye aktiviteter og arrangementer ses her

Rådgivning

Har du brug for hjælp eller rådgivning så se her. Vi har 9 forskellige rådgivninger, lige fra konflikt, IT hjælp, Stress, Coaching, CV skrivning til Bisidder hjælp.

Kvindefællesskabet

Trænger du også til at komme ud og opleve noget nyt? Vi er nogle stykker, der har lyst til at være sammen med hinanden og andre kvinder om aktiviteter, som vi beslutter i fællesskab.

Netværk for 50+
+50 og ledig? Nu får du mulighed for at danne NETVÆRK sammen med andre som er i samme situation som dig. Hvordan gør man sig mere atriketiv til arbejdsmarked.

Byttebiksen
Ligger du inde med en masse børnetøj, som dine børn ikke længere kan passe, eller står du og mangler tøj til dine børn og har ikke råd til at købe nyt? Så er der gratis tøj at hente i byttebiksen.
Repair Café

Er du fiks på fingrene og elsker at genbruge ting. Så er dette tilbud måske noget for dig.
Første torsdag i hver måned
kl. 16.30- 19.30
i Frivilligcenter Helsinge

Integration
Integrationsgruppen arbejder blandt andet med sproghjælp/undervisning, lektiehjælp, kvindegruppe, ferieture og andre integrationsfremmende projekter.
RØDE KORS NØRKLERNE

Vi nørkler/ strikker efter opskrifter fra Dansk Røde Kors. Garnet er ofte genbrugsgarn. De færdige ting bliver sendt til katastrofeområder.
Hver torsdag kl. 14 –16
i Frivilligcenter Helsinge

Bisidder
Føler du dig utryg, når du skal til møde med kommunen, hos  lægen eller andre steder. Så kontakt os og få en kvalificeret bisidder med til at støtte og rådgive. Bisidderne har tavshedspligt. Det er gratis og anonymt. Kontakt 4879 0891
Indre ro og afklaring

For dig, som har lyst til at mødes med andre i samme situation for at dele erfaringer, reflektere, skabe klarhed og nye handlemåder. Gruppen er ledet af kompetente rådgivere.

Mad til alle
Mad til alle er et anderledes fødevarefællesskab, hvis formål er at hjælpe økonomisk trængte danskere og flygtninge med at kunne spise sig mætte.
Familievener Gribskov
Tilbuddet om en familieven er til alle familier som oplever, at de er i livsomstændigheder, der presser dem særligt i deres hverdag. Både enlige forældre, sammenbragte familier, kernefamilier – alle med mindre børn.
Netværksgrupper
Netværksgrupperne har mange forskellige tilbud, lige fra vandrehold, Mande netværk, Røde Kors Nørklerne til sy og strikke.
Helsinge sy og strikkeforening

Sy og strikkeforeningen, strikker i lange baner og reparere ting og  sager. Du kan også få hjælp med strikkepindene og symaskinen.
Hver tirsdag kl. 19-22
i Frivilligecenter Helsinge

IT HJÆLP

Gratis hjælp til dig- få hjælp til computer - fx hjælp til internet, digital signatur, tekstprogram, e-mail mm. Medbring din bærbare eller brug vores pc'er. 
Mandage og onsdage kl. 10-12
i Frivilligcenter Helsinge

Gribskov Juleforening
Julegruppen inviterer hvert år til jul i Sognegården i Helsinge. Her kan alle som ikke har andre steder at holde jul komme og få en hyggelig aften sammen med en masse andre mennesker.
VANDREHOLDET

Kom og gå en tur ”Walk and talk”. Et par timer i eller omkring Helsinge. Moderat tempo.
Hver tirsdag kl. 10.00
i FrivilligCenter Helsinge.

SOCIAL-JURIDISK RÅDGIVNING

Få hjælp af kompetente rådgivere. Vi hjælper med alle typer juridiske spørgsmål inden for det sociale område. Mød op i Frivilligcentret .
Ulige mandage kl. 17-18
eller kontakt på tlf. 4879 0891

NATTERAVNENE

Formålet med Natteravnene Helsinge er:

  • at skabe øget social værdi, gennem omsorg og forebyggende indsats.
  • at medvirke til øget livsglæde, trivsel og integration især blandt udsatte børn og unge i det offentlige rum.
ØKONOMI OF GÆLDSRÅDGIVNING

Vi kan hjælpe dig med at overskue dine gældsproblemer, lægge et budget eller lave en handleplan for fremtiden.
Det er gratis og anonymt og alle kan deltage. Kontakt 4879 0891

Frivilligcenter Helsinge